Субота, 20.04.2024, 13:30
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 9 » Урочистості з нагоди відкриття конкурсів і святкування Дня української писемності та мови у Великоплосківській ЗОШ 1-11 ступенів
16:57
Урочистості з нагоди відкриття конкурсів і святкування Дня української писемності та мови у Великоплосківській ЗОШ 1-11 ступенів

9 листопада 2017 року у Великоплосківській ЗОШ І - ІІ ст. вчителем української мови Храмовою І. В.було організовано та проведено свято до Дня української писемності та мови й урочистості щодо відкриття ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, метою якого є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, піднесення її престижу, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні та ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості , який проходить під гаслом «Об΄ єднаймося ж, брати мої!».

 

Учитель провела гру «брей-рінг» між учнями 5-7, які змагалися за звання кращого знавця української мови. Розпочала гру учениця віршем «Любіть мову свою».

Учні 8-9 класів брали участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності «Наші пісні».Учні початкових класів зробили виставку малюнків до свята.

Це свято виховує патріотизм , повагу та любов до рідної мови.Діти отримали задоволення.

Заступник директора школи наголосила на тому, що наш народ – єдиний, його мова – це велика основа для єдності всієї держави, єднання минулого і майбутнього покоління. Вона побажала усім любові, щастя, взаємного розуміння і допомоги, що жити за Словом, з якого почалася Україна, побажала всім утверджувати рідну мову та оберігати її.

Переглядів: 425 | Додав: SGalina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка