Понеділок, 20.05.2024, 06:21
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 24 » Ми — весна твоя, рідна країно!
14:36
Ми — весна твоя, рідна країно!

  Останній дзвоник… Для когось його дзеленчання лунає солодкою музикою, адже сповіщає про найрадіснішу пору у житті школяра – літні канікули. А для когось його трелі – сумні, щемливі, прощальні. Бо назавжди покинуть стіни рідної альма матер, вилетять з батьківського гнізда, гордо розправивши крила, і поринуть у незвідане самостійне життя.

  Тужив за випускниками Великомихайлівський НВК. Вже не буде їх тут – шибеників і відмінників, зірвиголів і мрійників – таких рідних і таких за 11 років дорогих. Не зіграє тут більше на гітарі Артем Матієнко, не почують більше іскрометного гумору Сашка Ороса, не зіграє у неймовірних «ролях» Ванюша Плєшко.

  Урочиста лінійка пройшла у теплій, родинній атмосфері. Напутні слова шкільній родині промовила директор Н.О.Кравченко.

  Від імені губернатора Одеської області Е.Л.Матвійчука, районної державної адміністрації, себе особисто усю шкільну родину із завершенням навчального року привітала начальник відділу освіти РДА Т.С.Толмачевська. У вітальному слові Тетяна Семенівна зазначила, що за ці роки завдяки програмі «Народний бюджет» у галузі освіти зроблено чимало. Найтепліші слова адресувала вона своїм колегам, батькам, учням, побажавши солодкого літнього відпочинку.

 Пишається гімназія своїми переможцями олімпіад і конкурсів, вихованцями хору і ансамблю «Едельвейс», які теж цьогоріч завоювали нагороди. Вітала їх заступник директора НВК О.І.Хоптова.

 У щасливу дорогу хлібом-сіллю благословляли випускників їхні батьки. Не забути отчого дому, батьків і вчителів прохали перші вчителі Н.А.Крамаренко і Н.В.Бахнєва, ніжні почуття переповнювали серце, коли промовляли класні керівники Н.В.Іовчева і Н.О.Долгова. Вони обов’язково візьмуть ту науку у життя, а поки їх чекають іспити і ЗНО. На черзі у тих, хто залишається – оздоровча кампанія, навчальна практика і відпочинок.

 Щасливого літа! 

 

Переглядів: 510 | Додав: cimbal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка