Неділя, 05.05.2024, 03:53
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 4 » Використання інтерактивних технологій на уроках української мови та літератури
13:08
Використання інтерактивних технологій на уроках української мови та літератури

25 лютого 2013 року Цебриківська ЗОШ 1-11 ступенів  гостинно зустрічала вчителів української мови та літератури  шкіл району на  семінар  з проблеми «Використання інтерактивних технологій на уроках української мови та літератури», який підготувала  Анастасієнко Тетяна Миколаївна. Вчителька поділилася власним досвідом з даної проблеми.  Учасники семінару мали можливість відвідати   незвичайний урок  літератури  у  7 класі та  разом з досвіченим учителем Тетяною Миколаївною та школярами на крилах чайки поринути у світ поезії Ліни Костенко, досліджувати, проектувати.

Позакласний захід «Дзвінкий кришталь мови», присвячений  Дню рідної мови, який підготували школярі, від наймолодших учасників  і   до старшокласників, захопив  щирою любов’ю учнів Цебриківської ЗОШ до рідного слова, народної пісні та українського танцю.

Вчителі району разом з методистом РМК Сахно Г.І. за кругим столом обмінялися досвідом. Порушили питання про порядок закінчення навчального року, проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах та підговка учнів до ДПА та ЗНО.

 Проведений семінар залишив приємні враження.


















Переглядів: 665 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка