Субота, 27.04.2024, 05:06
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 29 » Відзначення Дня пам’яті героїв Крут у Слов’яносербському НВК
15:26
Відзначення Дня пам’яті героїв Крут у Слов’яносербському НВК

29 січня 2018 року в Україні на загальнодержавному рівні відзначатиметься 100-та річниця бою під Крутами, котрий для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

   

З 25 - 29 січня 2018 року прославити честь і героїзм української молоді, яка жертовно загинула у боях під Крутами у 1918 році, зібралась сучасна українська молодь — учні Слов’яносербського НВК. За їх участю проведені виховні години, уроки-пам’яті, які організували класні керівники, педагог-організатор та вчитель історії. Всі виховні заходи, які проводилися, були насичені патріотичним духом годиною скорботи — «Червона калина на білому снігу», присвячені героїчній битві під Крутами.

  • Під час проведення заходів йшлося про подвиг студентів під Крутами – учні та наставники розповідали про історичні події, що відбувались у 1918 році, обговорювали події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомилися з історичними документами, що стосуються подій під Крутами. Учні читали патріотичні твори, присвячені героям Крут та героям АТО, вшанували пам’ять полеглих Героїв хвилиною мовчання. Також були переглянуті відеоролики: ”Ніколи не плач”, присвячені Крутянським подіям та “Битва за Донецький аеропорт”.

  

Проведення подібних заходів сприяє вихованню національно-патріотичної свідомості учнів, формуванню рис громадянина української держави, глибокої поваги та любові до Батьківщини, дає можливість поглибити знання про історичні події та відчути їх значення у сьогоденні.

 

Переглядів: 821 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка