П`ятниця, 26.04.2024, 19:47
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Відкриття VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка у Цебриківській ЗОШ 1-111 ст
14:49
Відкриття VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка у Цебриківській ЗОШ 1-111 ст

Відкриття VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка у Цебриківській ЗОШ 1-111 ступенів  відбулося під гаслом: « Пізнавати Шевченка – це пізнавати історію. Думати про Шевченка – це жити Шевченком, продовжувати його безсмертя в собі та дітях наших».

Учні 7 та 11 класів мандрували стежками Тараса – Великого Кобзаря, видатного поета, художника, мислителя, основоположника нової української літератури. Вчителька української мови та літератури Євчук О. М. провела Шевченківську вікторину, яка охопила життєвий шлях, поетичну й художню спадщину поета. А розгадування кросвордів та ребусів допомогло згадати твори Шевченка, які стали піснями.

Учителька Зінчук Н.О. підготувала літературно- музичну композицію, ознайомила учнів з виставкою творів Тараса Шевченка, провела подорож сторінками журналу "Ми не забудемо тебе, Кобзарю!".

 

Учні виконували пісні на слова Шевченка та читали поезію. Яловчук Валентина, учениця 10 класу, прочитала власний вірш "Великий Кобзар!"

Вивчати і наслідувати нашого Пророка – головний обов’язок перед ним.

Переглядів: 373 | Додав: SGalina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка