Четвер, 09.05.2024, 00:26
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 22 » Відбувся семінар заступників директорів
16:28
Відбувся семінар заступників директорів

21 травня 2015 року на Великомихайлівщині відбувся семінар-практикум для заступників директорів із навчально-виховної роботи з проблеми «Управлінські рішення – шлях до успіху».

 

 Метою семінару була активізація творчих здібностей керівників, набуття ними практичних навичок з даного напрямку,  формування  зацікавлення сучасними прийомами роботи в умовах модернізації змісту науково-методичної діяльності в закладах освіти району. З методикою прийняття управлінського рішення  познайомила присутніх завідувачка районного методичного кабінету Лукіянчук Наталія Павлівна. Вона акцентувала увагу присутніх  на застосуванні нових підходів до управління навчальним закладом, системі аналітичної, організаційної, науково-практичної діяльності з підвищення наукового та загальнокультурного рівня керівників школи. Методист з психологічної служби Тилкова Оксана Андріївна провела з учасниками семінару  тренінгове заняття щодо самовдосконалення особистості.  Методист РМК Смольська Клавдія Михайлівна розповіла про способи урегулювання конфліктів шляхом управлінського рішення.

Конструктивно пройшла ділова гра «Прийняття управлінських рішень та система контролю за ними», де заступники директорів повторили теоретичні та практичні аспекти щодо підготовки та видання наказу. Семінар вийшов цікавим, барвистим, наповненим дієвою, живою інформацією.

              

         

Переглядів: 519 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка