П`ятниця, 26.04.2024, 11:00
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Великомихайлівщина святкувала День вчителя!
16:52
Великомихайлівщина святкувала День вчителя!

Напередодні професійного свята уся велика освітянська родина району зібралася у районному будинку культури на урочистий захід. Тепле, душевне, піднесене, веселе і як завжди оригінальне дійство відкрила начальник відділу освіти райдержадміністрації Т.С.Толмачевська. Тетяна Семенівна сердечно вітала колег, дякувала за невтомну працю, за високе служіння обраній професії, за талант і знання, які щиро і щедро передають учням.

Оплесками вітали освітяни виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації В.І.Голоколєнцева. За відданість справі, високі професійні досягнення та з нагоди свята Почесні грамоти обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації з рук Віктора Івановича отримали кращі вчителі району.

Розчулив, особливо присутніх у залі представників старшого покоління, душевний виступ голови районної ради В.І.Гіріна, який нагородив грамотами обласної ради та районної ради кращих.

Щирі поздоровлення прозвучали від депутата Верховної Ради України О.С.Пресмана.

Слова подяки та вітання на адресу педагогів району лунали того дня з уст зголови Фрунзівської РДА І.І.Стебловського, заступника голови районної ради В.В.Колесникова, головного лікаря району І.В.Антощука, начальника районного відділення Державного казначейства Гаверської М.А., голови райкому профспілки працівників освіти В.П.Максимович. І знову були нагороди – грамоти  депуртаменту освіти і науки ОДА,   відділу освіти, райкому профспілки.

Особливою увагою на святі були оточені ветерани педагогічної праці.

За доброю традицією цього дня педагогічна родина Великомихайлівщини приймала у свої ряди молоде поповнення. Привітання - настанову молодим колегам висловила досвідчений педагог, вчитель української мови та літератури, директор Першотравневої ЗОШ І-ІІІ ст. Ковба-Франко Т.М.

Яскраві вітання дарували усім присутнім на святі гурт "Слов’янка”,  учні Великомихайлівського НВК та Новопетрівської ЗОШ, ансамблі вчителів Новоборисівської ЗОШ, Першотравневої ЗОШ та Цебриківської ЗОШ, ансамбль районного будинку культури. Свято вдалося на славу! Втім, як і кожна справа, за яку береться вчительство району, а надто такі вмілі організатори та талановиті керівники як  директор Новопетрівської ЗОШ К.М.Лаптієнко.

Щирі слова подяки за підтримку та допомогу в організації урочистостей Т.С.Толмачевська від імені усієї освітянської громади району висловила сценаристу, режисеру, неперевершеній ведучій святкової програми К.М.Лаптієнко, депутату Верховної Ради України О.С.Пресману, в.о. голови районної державної адміністрації В.І.Голоколєнцеву, голові районної ради В.І.Гіріну, голові райкому профспілки працівників освіти В.П.Максимович.

 

 

  

  

  

  

 

 

 

 

 

Переглядів: 570 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 gromova-td  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка