П`ятниця, 26.04.2024, 20:59
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Тиждень Миру у загальноосвітніх навчальних закладах Великомихайлівського району.
09:11
Тиждень Миру у загальноосвітніх навчальних закладах Великомихайлівського району.

Миру в Україні - бути!

Миру хочуть добрі люди

 І дорослі, і малі

Прагнуть миру на Землі!

   

Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни незалежної держави. Адже саме молоде покоління  країни – є її майбутнє і може забезпечити їй подальший  розвиток.

  

         До відзначення Тижня Миру долучились загальноосвітні навчальні заклади Великомихайлівського району. В рамках проведення Тижня в кожній школі відбулися різноманітні заходи, об’єднані  спільною метою - привернути увагу до питань збереження миру в Україні і в усьому світі.  Проведено уроки Миру, виховні години, конкурси на кращий плакат та оформлення тематичного куточка,  колективні перегляди фільмів, виставки декоративно-прикладного мистецтва, а також акція "Голуб миру", для якої діти виготовляли паперових голубів та прикрашали ними школи.  

  

Передаючи один одному «дзвоник миру», учні Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів бажали своїм однокласникам миру, любові, добра, успіхів у навчанні. Згадуючи про дітей, які проживають на території східних областей України, вони щиро співчували своїм одноліткам, які вже впродовж тривалого часу позбавлені щасливих миттєвостей дитинства.

Пом’янули усіх загиблих у воєнних конфліктах хвилиною мовчання та запалили свічку пам’яті.

Під час заходу учні переглянули презентацію, провели флешмоб українських гасел про мир. Учні 11 класу запустили символ миру  - чарівних голубів.

  

     21 вересня Першотравнева школа, підтримуючи міжнародну акцію, провела тематичну лінійку, присвячену Міжнародному дню миру.

   Вчитель історії Варбанець Л.В. повідомила, що  Генеральна Асамблея проголосила Міжнародний день миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства.

Під керівництвом педагогів-організаторів та класних керівників  учні 1-8 класів провели конкурс малюнків «Ми - за мир», а учні 9-11 класів провели флешмоб. 

  

          У Петрівській ЗОШ І-ІІ ступенів протягом Тижня Миру класними керівниками проведено цикл бесід, годин спілкування приурочених тематиці миру, конкурс малюнку на асфальті «Діти України за мир». Вчителем Салій М.В. організовано книжкову виставку, приурочену Всесвітньому Дню Миру та проведено з учнями флешмоб «Голуб миру у кожне серце!».

  

У Великокомарівській ЗОШ І – ІІІ ст. відзначили Міжнародний день миру, який пройшов під девізом «Мир дому твоєму».  Учні школи провели акцію «Мир у всьому в сіті», під час  якої вони завітали до кожної оселі з різнокольоровими голубами та побажаннями злагоди, миру і затишку.

     Вчителем музичного мистецтва Цебриківської ЗОШ І-ІІІ ст. Снігур Світланою Олександрівною у 5 класі проведено урок «Музика  миру». Діти слухали  та виконували пісні про мир, малювали малюнки з даної теми.  Класні керівники провели виховні години «Світ без війни», «Ми за мир і дружбу».

    

 

Переглядів: 395 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка