П`ятниця, 03.05.2024, 10:04
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 9 » Сила народу в єдності
14:45
Сила народу в єдності

Коли країна переживає важкі часи, кожен громадянин прагне зробити свій внесок, аби покращити ситуацію в державі. Це й намагаються зробити  учні та вчителі Великомихайлівської ЗОШ №2. В листопаді цього року у Великомихайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 стартувала акція «Допоможи захисникам України – бійцям АТО». Акція проходила у два етапи.

 По-перше, проводився збір коштів, котрі витрачалися на  закупівлю 20 комплектів теплої білизни.

По-друге,  школярі приносили найнеобхідніші речі: продукти харчування й предмети гігієни. Всі  розуміють, що нашим мужнім солдатам потрібна не лише матеріальна допомога, а й моральна підтримка. Ми віримо в них, адже правда за нами, тому й вирішили написати листи, щоб захисники відчули нашу підтримку,безмежну любов та вдячність, передати нашу віру та незламний дух патріотизму, що живе в серцях українських дітей, вселити  надію на краще майбутнє.

Учнівський та педагогічний колектив школи надали допомогу роті 28 Механізованої бригади, тому що саме разом з іншими солдатами проходить строкову службу наш односельчанин, колишній учень цієї школи, син техпрацівниці Дмитро Ракович. Адже він, ризикуючи власним життям, стоїть на  варті рідної України.

Цей невеликий внесок школярів та педагогів Великомихайлівської ЗОШ І- ІІІ ступенів №2 є доказом патріотизму й небайдужості юного покоління, що прагне жити в єдиній і вільній Україні. Адже, як писав Іван Франко: «Єдність, згуртованість та відданість своїй Батьківщині можуть допомогти здолати найстрашнішого ворога».

Переглядів: 617 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка