Середа, 01.05.2024, 16:28
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 4 » Серпневе засідання РМО
09:38
Серпневе засідання РМО

28 серпня 2014 року вчителі  української  мови та літератури, російської мови й літератури, світової літератури  загальноосвітніх навчальних закладів району разом з керіниками РМО Хоптовою О.І. , Мельничуковської А.В. та методистом РМК Сахно Г.І. на засіданні районного методичного об’єднання вчителів зробили детальний аналіз роботи РМО за 2013/2014 н.р. і обговорили методичні рекомендації щодо викладання  навчальних предметів у 5-6 класах за новим базовим стандартом, 7-9 класах та 10-11 профільних класах.                

 Вчителі району хвилиною мовчання вшанували  пам'ять про загиблих воїнів, патріотів нашої країни, які полягли за єдину Україну. Розпочали роботу  відеофільмом «Україна – єдина країна».   

Вчителі української мови та літератури Полезненської ЗОШ 1-111 ст. Стиранець Н.П. та Ткачук І.М., Цебриківської ЗОШ 1-11 ст. – Анастасієнко Т.М. і Цебриківської ЗОШ 1-111 ст.- Євчук О.М., Новоселівського НВК Калафицька І.В. презентували дидактичний матеріал  до  уроків української мови та літератури для учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району: «Україна – єдина країна», Любіть Україну…»,  «Єдина Україна – наш спільний дім».                                                            

Калафицька І.В.,вчителька української мови та літератури Новоселівського НВК ознайомила вчителів з рекомендаціями щодо організації та проведення роботи з обдарованими школярами в процесі вивчення української (рідної)мови та провела детальний аналіз роботи з обдарованими за 2011-2014 н.р.

Методист РМК Сахно Г.І. познайомила вчителів української мови та літератури з результатами  обласного конкурсу «Панорама творчих уроків-2014»,    переможцями якого стали вчителі Цебриківської ЗОШ 1-11 ст. та Цебриківської ЗОШ 1-111 ст. – Євчук О.М., Анастасієнко Т.М., Богач К.А., Полезненської ЗОШ 1-111 ст. – Ткачук І.М., Стиранець Н.П., Новоселівського НВК Мельниченко Л.А., Новоолександрівської ЗОШ 1-11 ст. Бондаренко Т.М. і Степанова Л.П. та довела до вчителів української мови й літератури умови нового конкурсу  «Панорама творчих уроків – 2015». Стуконоженко Л.К., вчителька російської мови та світової літератури на засіданні РМО вчителів російської мови та світової літератури  провела майстер-клас з досвіду роботи «Комунікативний підхід до вивчення російської мови».   На завершення роботи РМО вчителі познайомилися з новинками методичної літератури й поділилися досвідом щодо запланованих та проведених заходів до 200-річчя від  Дня народження Тараса Шевченка.                                          

   

 

 

Переглядів: 657 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка