Неділя, 05.05.2024, 20:11
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 10 » РМО вчителів української мови та літератури
14:43
РМО вчителів української мови та літератури

8 листопада 2014 року на базі Великомихайлівського НВК відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури . Відкрила засідання  методист РМК Сахно Г.І., яка ознайомила присутніх з планом роботи засідання  й  разом з учителями району   вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.                                   

       Одним із перших  було розглянуто питання «Національне виховання на уроках української мови та літератури», яке підготувала . вчителька Кіровської ЗОШ 1-11 ступенів Обнявко Л. А. Людмила Анатоліївна поділилася досвідом своєї роботи з питань навчання та виховання школярів .  Вчителька довела,  що  для нинішнього покоління українців освіта, загальна культура, духовність, національна самосвідомість – сфери надзвичайно важливі, тому свою роботу на уроках мови та літератури й позаурочний час спрямовує  на формування національної свідомості й самосвідомості підростаючого покоління, виховання громадянина – патріота своєї Батьківщини, здатного бути їй корисним, забезпечити  власну життєдіяльність, гармонійний зв’язок з народом своєї держави, рідною природою.

  Методист РМК Сахно Г.І. та вчителька Новоселівського НВК провели з учителями роботу в групах з  теми « Інноваційні підходи в роботі  учителя української мови та літератури як умова підвищення їх професійної компетентності».  Всі мали можливість  попрацювати  з матеріалом Державного стандарту, педагогічними особливостями навчання учнів шостих класів , відновити в пам’яті послідовність змісту освіти мовної лінії ,знайти відповіді на  безліч  запитань та взяти участь в  інтелектуальній грі « Що? Де? Коли?» з питань методики викладання.                                       

Керівник РМО Хоптова О.І. обговорила з учителями нові  вимоги  щодо підготовки та проведення ДПА з української мови й літератури  та  ЗНО в 2015 році.

 Вчителі району обмінялися досвідом роботи щодо відзначення 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка  та роботи з обдарованою молоддю, налаштувались на активну участь в мовно-літературних конкурсах 2014/2015 років.

Переглядів: 642 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка