Субота, 27.04.2024, 00:07
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Районний семінар учителів зарубіжної літератури в Мигаївській ЗОШ 1-11 ступенів
00:51
Районний семінар учителів зарубіжної літератури в Мигаївській ЗОШ 1-11 ступенів

24 лютого на базі Мигаївської ЗОШ 1-11 ступенів відбувся районний семінар учителів зарубіжної літератури за темою «Формування пізнавальної компетентності в учнів на уроках зарубіжної літератури шляхом використання ігрових методів навчання».

    

По-святковому прибрана школа привітно зустріла гостей: вчителів зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів району, в.о.начальника відділу освіти Великомихайлівської райдержадміністрації Остапук О.Ф., спеціаліста відділу освіти Ковальова П.Г. Директор школи Олена Матвіївна Ковтун познайомила присутніх із школою, поділилася новими ідеями й успіхами,  яких досягла разом із творчим колективом.

Далі вчителі й гості відвідали показовий урок зарубіжної літератури в 7 класі «Урок – детектив як жанр літератури», який майстерно провела вчитель зарубіжної літератури Возняк Н.В., використовуючи ігрові форми роботи.

До обговорення уроку долучилися вчителі зарубіжної літератури, поділившись і свої м досвідом з даної теми. Робота була плідною. Возняк Н.В. провела майстер-клас «Використання ігрових форм роботи на уроках зарубіжної літератури з метою формування  пізнавальної компетентності в учнів».

Семінар продовжила методист РМК Сахно Г.І. діалогом спілкування щодо ключових педагогічних і освітніх компетентностей ХХІ століття. Адже новий зміст освіти заснований на формуванні компетентностей, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві. Кожен учасник семінару довів свою формулу компетентності та дійшов висновку, що від рівня професійної компетентності вчителя залежить рівень якості освіти.

 

На завершення семінару учні школи, учасники прекрасного дійства «Україна – це я, Україна – це ми» , довели, що вони патріоти України.

     

Переглядів: 350 | Додав: SGalina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка