Середа, 08.05.2024, 21:59
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 15 » Районний семінар учителів у Великоплосківській ЗОШ 1-11 ступенів
14:17
Районний семінар учителів у Великоплосківській ЗОШ 1-11 ступенів

 

8 лютого 2018 року на базі Великоплосківської ЗОШ 1-11 ступенів відбувся районний семінар учителів російської мови та літератури, зарубіжної літератури «Використання ІКТ на уроках словесності як засіб формування ключових компетентностей».

Семінар розпочався мотиваційною вправою «Формула Нової школи», яка налаштувала вчителів на творчу співпрацю та успіх. Кожен учасник семінару свідомо зауважив, що професійна компетентність учителя – важлива складова якості освіти, а впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес школи забезпечить поступовий перехід освіти на новий, якісний рівень, суттєво розширять можливості педагога та формуватимуть в учнів важливі для нашого сторіччя компетентності.

Досвідчений педагог Бакланов Г.І. , вчитель російської мови та літератури Великоплосківської ЗОШ 1-11 ступенів підготував майстер – клас «Використання ІКТ на уроках літератури», ознайомив із творчим проектом, поєднавши літературні твори класиків із тематикою сучасних пісень . Учитель також провів відкритий урок літератури в 9 класі. Майстерність учителя та активна співпраця учнів на уроці залишила приємні враження.

Цікаво та змістовно провела майстер- клас «Моделювання уроку російської мови в 6 класі з використанням гіпертексту» учитель Великоплосківського НВК Ємельянова Л.В.

«Ментальні карти Coggle як сучасний інструмент для творчої діяльності вчителя та учня» - наступнє питанням семінару, яке підготувала методист РМК Сахно Г.І. Відбулася плідна співпраця учасників семінару й активне обговорення етапів створення ментальних карт та практичного застосування в методичній роботі й навчальному процесі , адже при викладанні уроків словесності інтелектуальні карти є доцільними на різних етапах уроку, а візуально укомплектований матеріал полегшує сприйняття нової інформації або стає підсумком вивченої. Це також дозволяє залучити учнів до творчого мислення, усебічного аналізу проблемного завдання та пошук його нестандартного рішення.

Директор школи Чебану Т.Ф. провела екскурсію школою, показала світл, гарно оформлені кабінети, а вчитель української мови та літератури Храмова І.В. презентувала творчі досягнення та успіхи вчителів і учнів.

Свої враження про семінар і відвідані уроки, емоції та побажання учасники семінару висвітлили на кольоровому аркуші паперу.

Переглядів: 891 | Додав: SGalina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка