Субота, 27.04.2024, 02:21
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 9 » Проект «Рушник єднання»
10:07
Проект «Рушник єднання»

Районний учнівський патріотичний проект «Рушник єднання» завершився  у Великомихайлівському районі в рамках Всеукраїнського соціального проекту Учнівської ліги «Рушник єднання».

Основним завданням сучасного молодого покоління - робити все, щоб показати , що ми єдина держава.  У нас є регіональні особливості, звичаї і традиції,   але ми всі є жителями України: зі спільним бажанням миру, злагоди та щасливого майбутнього у квітучій єдиній державі.

     

До цього масштабного проекту долучилися учні  Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ст. (педагог-організатор Буковська В.Г.), Мигаївської ЗОШ І-ІІ ст. (педагог-організатор Возняк Н.О.),  Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст. (педагог-організатор Кустол О.А.),  Чапаєвської ЗОШ І-ІІ ст. (педагог-організатор Бєсєдіна С.М.), Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ст.(педагог-організатор Чернега А.А.), Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ст. (педагог-організатор Тищенко С.Й.),Першотравневої ЗОШ І-ІІІ ст.(педагог-організатор Сидор Людмила Василівна),  Плосківської ЗОШ І-ІІ ст.(педагог – організатор Перстньова Л.В.).

    

  Шкільні  коллективи підійшли до  цієї ідеї відповідально й творчо. Гарні рушники на область представили Тростянецька ЗОШ І-ІІІ ст. та Мигаївська ЗОШ І-ІІ ст.  Ідея проведення флешмобу Новоселівського НВК та Чапаєвської ЗОШ І-ІІ ступенів  була цікавою і неповторною.

У рамках акції  «Пазл миру»  учасники Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вишикувалися  у слово «Мир» та створили велике серце, як символ життя .

   Школярі Великомихайлівського району довели , що вони є патріотами  держави та шанують традиції свого народу.

  

 

 

Переглядів: 531 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка