Субота, 27.04.2024, 02:05
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Практичний семінар для вчителів «Основ здоров’я»
20:03
Практичний семінар для вчителів «Основ здоров’я»

    З метою підвищення рівня педагогічної майстерності вчителів на базі  Полезненської ЗОШ І-ІІІ ступенів 16 грудня 2015 року пройшов практичний семінар  за проблемою: «Нестандартні уроки  як  дієвий засіб розвитку пізнавального інтересу школярів». У роботі семінару взяли участь: методист РМК Смольська К.М., адміністрація школи, а також вчителі основ здоров’я.

     В ході семінару присутні ознайомилися з особливостями нестандартних навчальних занять,  їхніми перевагами та недоліками,  класифікацією нестандартних  уроків за педагогічними технологіями.

     Ольга Володимирівна Цуркан запросила присутніх на урок-симпозіум з теми  «Наркотичні речовини як фактор загрози здоров’ю» .

    

     Практичний психолог Барабаш Альона Павлівна провела міні-тренінг, під час якого вчителі мали змогу ознайомитися з  окремими прийомами, що застосовуються  на  нестандартних уроках.

     

     Підводячи підсумки семінару, учасники дійшли висновку, що перевагою всіх нестандартних уроків є їх несхожість один на одного та на традиційні уроки. В їх основі лежить продуктивний шлях засвоєння матеріалу, опанування знаннями в процесі діяльності. Вони приносять у шкільне життя елемент новизни й емоційної привабливості. Ці уроки базуються на дитячому інтересі, вчать спілкуванню, формують загальнолюдські цінності та комплексні уміння, розвивають  творчість.

 

 

 

Переглядів: 413 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка