Неділя, 05.05.2024, 05:17
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 12 » Новорічна казка в Будинку творчості
14:46
Новорічна казка в Будинку творчості

Новорічне свято для дітей - найяскравіша подія в році ,яка найбільше запам’ятовується.

   Новий рік асоціюється у дітвори з ялинкою, Дідом Морозом та подарунками. І святий обов язок дорослих – всім дітям надати можливість насолоджуватися святом.

   Не стоїть осторонь і Будинок дитячої та юнацької творчості.  Щорічно в передсвяткові дні він радо відкриває двері до новорічної казки. І так як цей рік за східним календарем – рік Кози, то й казку інсценували відповідну – «Коза-дереза». Хлопчики й дівчатка протягом вистави допомагали Діду (А.Л.Іващенко) та Бабі (Л.Д.Медвідь) виховувати вередливу Козу (Л.М.Виниченко), грали в ігри та водили хороводи разом з Півником (А.І.Гомонюк) та Зайчиком (Н.Д.Ясінська).  І тільки Коза стала доброю, чемною та вихованою – до дітей завітали довгоочікувані і найулюбленіші новорічні персонажі: Дід Мороз (В.В.Богаченко) та Снігуронька (В.М.Коновалова).

   Посадовці району потурбувалися про те, щоб новорічна казка

запам яталася дітям з малозабезпечених та багатодітних родин, дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування. До них прийшли з вітаннями та подарунками  заступник голови РДА В.В.Колесников  та головний спеціаліст сектору сім ї та молоді І.В. Пастушенко.

   Особливі слова подяки  колектив Будинку дитячої та юнацької творчості висловлює спонсорам - підприємцям: Івановій Тетяні Андріївні, Дацик Сергію Васильовичу, Макаришину Олександру Миколайовичу та Плаксійчук Людмилі Василівні, завдяки яким кожен учасник свята отримав солодощі.

   Веселий сміх та щасливі дитячі обличчя стали найвищою винагородою за працю творчому колективу БДЮТ. Адже це так приємно – дарувати дітям радість.

 

  

Переглядів: 726 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка