П`ятниця, 03.05.2024, 07:08
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 22 » Миколайчики для героїв
15:39
Миколайчики для героїв


    Сьогодні серце кожного свідомого українця сповнене турботою про наших військових на сході. Долею солдат переймаються не лише дорослі, а й учні. 

До  Дня Миколая-Чудотворця міністерство освіти та Міжнародний благодійний фонд "Час служити" оголосили  Всеукраїнську патріотичну акцію "Миколайчики для героїв". І  учні Новборисівської ї школи також вирішили не залишити   без подарунків   наших земляків,  які знаходяться в зоні АТО.

Ніхто з школярів та педагогів не залишився байдужим до заходу. І малеча, і дорослі усіма силами старались зробити свій вагомий внесок на підтримку солдат у зоні АТО

Напередодні свята учні нашої школи написали листи до Святого Миколая. Ось рядки деяких з них:

 Святий Миколаю!

Пише тобі учень 6-А класу Зайченко В’ячеслав. Свято на твою честь уже майже настало. Я бажаю Вам щастя й радості, яким ви будете ділитися в цей чудовий день. Це свято дуже чекають українці, нам Ви будете дарувати всім подарунки. В цей день, Святий Миколаю, я не хочу ніяку іграшку, тощо, я хочу, щоб у нашій країні був МИР!

Шановний Святий Миколаю!

Мене звати Андрій Раков. Мені 11 років і я навчаюсь в 6-А класі. Живу я в селі Новоборисівка. Я не буду загадувати дорогих подарунків. Я бажаю, щоб тільки закінчилася війна в Україні. Це буде для мене найбільшим подарунком. Я хочу щоб українські воїни перестали гинути і повернулись  додому живими, до своєї сім`ї.

 Любий Святий   Миколаю!!!

Мене звати Денис. Я навчаюся в 10 класі. Вчуся добре. Я нічого від тебе не хочу просити матеріального, я лише хочу попросити, щоб ти моловся за моїх рідних і не лише моїх…

Мені не потрібні ніякі подарунки і т.д. якщо можеш допоможи мені вступити до військової академії, щоб здійснилася моя мрія. Я дуже хочу бути військовим та оберігати людей, свою країну.    

Додай мені більше знань, та терпіння. В світі є багато бідних, дітей і дітей, в яких нема батьків, допоможи їм. Давид Денис.

 

В зоні АТО захищають Батьківщину наші земляки: Бачковський В.М., Галкін В.М., Курочкін І.О., Комарницький Б.І., Олініченко С.В., Патеров О.С., Шишов О.О., Щербатюк О.Г.. Деякі з них служать під командуванням капітана Трофімова О.Г., мешканця Великомихайлівки. Нещодавно, знаходячись у відпустці, Олександр Георгійович провів зустріч з учнями нашої школи, на якій розповів про бойові будні 28 Одеської гвардійської  мотострілкової бригади, про мужність українських військових та добровольців, про їхню вірність присязі своїй країні та українському народові, готовність віддати життя за цілісність України, за її мир та спокій, а також про героїзм та самовіддачу простих українців, які допомагають бійцям.  Зустріч закінчилася щирими словами вдячності в особі Олександра Георгійовича, всім воїнам – захисникам, і побажаннями злагоди і миру.

Дитячі малюнки-побажання, український прапор,  подаровані учнями, були заключним акордом такої зворушливої зустрічі.
Учнівський та педагогічний колектив Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ст долучився до Всеукраїнської патріотичної акції «Миколайчики для героїв».  Для наших військових, добровольців ми приготували солодке печиво-миколайчики, цукерки, дитячі малюнки,  обереги, теплі шкарпетки, прапор України. Учасники акції разом заспівали гімн України та сфотографувалися на пам'ять. 

  Посилки з миколайчиками та подарунками  отримав  Кавунов Віктор Ананійович, який активно займається волонтерською діяльністю, він і передасть подарунки захисникам. Енергія дітей творить чудеса! Адже  зроблені з любов’ю подарунки донесуть героям тепло дитячих сердець, а щира віра та підтримка учнів наблизять перемогу України

 Добрі  справи, до яких долучилися шкільна спільнота, ще раз є підтвердженням того, що всі вони прагнуть миру і спокою над головою, мріють бачити Україну єдиною і неподільною.
Ми пишаємося Вами і горді тим, що поруч із нами живуть такі мужні, відважні, рішучі люди, які відстоюють мир у нашому великому домі, який зветься Україна. Ваша мужність та сила духу здатні подолати будь-які перешкоди. Ми свято віримо у те, що дуже скоро на нашій величній українській землі запанують мир та злагода.
Слава Вам і слава Україні!

   

      

 

Переглядів: 735 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка