П`ятниця, 26.04.2024, 02:47
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 19 » ІІ (ОБЛАСНИЙ) ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2017»
09:28
ІІ (ОБЛАСНИЙ) ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2017»

З 12 по 16 грудня 2016 року проходив ІІ (обласний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017», у якому взяв участь 41 педагогічний працівник. 

Протягом п’яти днів на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів та закладів освіти м. Одеси проходили конкурсні випробування «Тестування з фахової майстерності», «Майстер – клас», «Практична робота», «Урок», «Навчальний проект», на яких учасники конкурсу демонстрували свою фахову та методичну майстерність, володіння дидактичними і фаховими знаннями, свої методичні знахідки та вміння транслювати власний досвід, проектувати дослідницько - пошукову діяльність учнів, доцільність використання інноваційних педагогічних технологій.

На порталі «Освіта Одещини» щоденно з’являлась інформація про перебіг конкурсу, що свідчить про прозорість та відкритість проведення конкурсу.

16 грудня поточного року відбулося робоче закриття конкурсу «Учитель року – 2017», на якому були оголошені переможці конкурсу    з номінацій: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво». «Початкова освіта».

Заклади освіти Великомихайлівського району гідно представила вчителька біології Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оржеховська Світлана Вікторівна, переможець районного туру Конкурсу. Вітаємо Світлану Вікторівну і бажаємо успіхів і творчого натхнення!

Переглядів: 484 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка