Середа, 01.05.2024, 23:53
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 27 » Cемінар вчителів географії
16:27
Cемінар вчителів географії

Зміна клімату як глобальна екологічна проблема

 

Зміни клімату стали незаперечним фактом, наявність якого поставила перед людством проблему розв’язання цілої низки надзвичайно важливих і складних завдань, пов’язаних з розробкою та реалізацією стратегії свого практичного існування в умовах зміни клімату.

 Цій проблемі і був присвячений семінар вчителів географії, який відбувся 26 лютого в приміщенні Великомихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

 



Мазурік О.С., вчителька географії Цебриківської ЗОШ І-ІІІ ступенів представила учасникам семінару презентацію « Зміна клімату як глобальна екологічна проблема», в якій розкрила чинники, що впливають на підвищення температури на планеті.  Не залишила без уваги питання покращення екологічного стану планети, нашої країни, свого селища.

Олена Степанівна в своїй роботі з учнями приділяє велику увагу екологічному вихованню своїх підопічних використовуючи метод проектів, що дає можливість їм глибше ознайомитись з даною проблемою, відчути більшу відповідальність за майбутнє свого селища, країни а також планети в цілому.

Під час семінару її вихованці , учні 10 класу Мазур Ігор та Майорова Ганна , представили свої презентації по вивченню тем «Вплив Сонця на глобальне потепління» та « Озоновий Шар».

 З методикою розв’язання задач кліматичного змісту ознайомила Данільченко Л.В. - вчителька Великомихайлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія».

 



Переглядів: 526 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка