Середа, 08.05.2024, 21:33
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 10

Урочисте відкриття  V Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка в ЗНЗ Великомихайлівського району

 

  9 жовтня 2014 року в 25 ти загальноосвітніх навчальних закладах Великомихайлівського району відбулося урочисте відкриття  V Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У цей святковий день школярі ЗНЗ району разом із учителями української мови та літератури запросили гостей на свято  та підготували цікаву програму, вшановуючи великого сина України, славного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

Відкриття свята розпочалося урочистим звучанням гімну України.

  Урочисто і святково пройшло відкриття мовно-літературного конкурсу імені Т.Г. Шевченка в Новоселівському НВК, Новопетрівській ЗОШ 1-111 ст., Пол ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: zarafshan | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

Відділ освіти Великомихайлівської районної державної адміністрації проводить роботу щодо залучення учнів навчальних закладів району до участі у Всеукраїнській акції «Лист пораненому», яку ініціювали Міністерство освіти та науки спільно з Міністерством оборони України.

У школах району проводяться відповідні заходи: загальношкільні лінійки, поетичні конкурси, конкурси малюнків. Діти висловлюють  свої сподівання, надію, віру у те, що всі воїни повернуться в рідні домівки живими й здоровими. Молодь висловлює подяку воїнам нашої держави, що захищають єдність України, боряться за її цілісність та суверенітет.

Учнівські листи будуть надіслані воїнам - землякам, які перебувають на лікуванні в медичних шпиталях  міста  Одеси.

Мир на землі - це затишок і тиша,

Це сміх дитячий і душі політ,

Коли поет чарівні вірші пише

Про незвичайний, дивовижний світ.

Мир на землі - це росяні світанки,

Краса і творчість ... Читати далі »

Переглядів: 777 | Додав: zarafshan | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка