П`ятниця, 19.04.2024, 10:54
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 21 » ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ!
16:50
ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ!
Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду!

Державна інспекція техногенної безпеки України вкрай стурбована ситуацією, що склалася з травмуванням та загибеллю дітей на пожежах.

За статистикою, за один лише січень у 2012 році в країні виникло більше 4 тисяч пожеж, під час яких загинуло 13 дітей, 16 отримали травми та опіки. Легковажне поводження малечі з вогнем, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. 1 виною цьому - батьківський недогляд.

Одна з жахливих за своїми наслідками трагедій сталася вранці 13 лютого цього року в с. Кінецьпіль Первомайського району Миколаївської області, де в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 7 (!) дітей від отруєння продуктами горіння. Вогнем також пошкоджено підлогу та перекриття будинку на площі 50 кв. м., пошкоджено домашнє майно. Причина та розмір матеріальних збитків від пожежі встановлюються.

24 січня в с. Райки Великомихайлівського району Одеської області в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 4 дітей (дві дівчинки 5 і 4 років та два хлопчика 4 і 2 років) від отруєння продуктами горіння. Причина пожежі - дитячі пустощі з вогнем.

Така кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного з батьків, адже коли дітей залишають напризволяще, це не повинно залишатися поза увагою.

Шановні батьки! Дбайте яро безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми, Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!


Переглядів: 642 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка