Субота, 20.04.2024, 03:56
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 19 » Зустріч учнів Соше–Острівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з учасником АТО.
14:55
Зустріч учнів Соше–Острівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з учасником АТО.

Свобода… яке маленьке, але разом з тим прекрасне й сильне слово. Український народ завжди славився любов’ю до свободи: говорили те, що думали, робили те, що хотіли і ніхто не міг їх зупинити.

   Наше сьогодення - знову боротьба за свободу, цілісність України.

   Здається, ще вчора ганяв м’яча на долині, в школі, а сьогодні – воїн, захисник Батьківщини. Це слова про учня Соше – Острівської школи Ломаку Романа Олександровича, який в 2012 році закінчив 11 клас, після навчання в Одесі вирішив стати воїном АТО, учасником бойових дій. З самого початку і донині служить він під Маріуполем.

 2 лютого ц.р. Рома, перебуваючи в короткочасній відпустці, відвідав рідну школу. Вчителі та учні з цікавістю, захватом дивилися на нього: ніби наш Рома, а ніби й ні. Перед нами стояв справжній чоловік – воїн: мужній, добрий, сміливий, справедливий, рішучий. Спілкування  з Ромою було непростим, тому що одна справа дізнатись про війну з телевізора, і зовсім інша – безпосередньо поспілкуватись з людиною, яка прибула «звідти». Рома був не багатослівним, про війну розповідати важко.

    Діти подарували нашому воїну-земляку свої малюнки зі щирими побажання, аби скоріше настав мир. Роман дав наказ учням добре вчитися, загартовуватись, щоб в разі потреби стати на захист Батьківщини.

    Зараз він знову повернувся до своїх бойових побратимів. Вдома його чекають мати,  кохана дівчина і всі ми з  побажанням: «Хай Бог збереже вас, воїни!»

   

Переглядів: 519 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка