Четвер, 25.04.2024, 22:25
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Вшанування Героїв Небесної Сотні
20:52
Вшанування Героїв Небесної Сотні

«Боротьба не за щастя вже навіть іде – за життя!»

    Бо його забирають.

    Нас надія веде, нас ідея веде

    За свободу до рідного краю» 

Саме такими словами розпочалася лінійка-реквієм, приурочена вшануванню пам’яті Небесної сотні для учнів 5-9 класів в Кіровській ЗОШ І-ІІ ступенів, яку підготувала і провела педагог-організатор Хоменко А.В.

Під час  заходу звучали скорботні пісні та вірші.   З глибоким сумом присутні слухали пісню  «Пливе кача по Тисині», яка стала Майданівським гімном, символом сучасної свободи. Перед  присутніми виступив директор школи Свідовий С.В. Він зазначив,  що потужними мирними акціями на захист своїх свобод Україна вразила весь світ. Але за перемогу над  диктатурою наш народ заплатив високу ціну, та водночас ми стали більше цінувати власну гідність, поважати свою державу

 Хвилиною мовчання вшанували Героїв та запалили свічі пам'яті. Закінчилася лінійка-реквієм виконанням Гімну України.

  

 

Також цього тижня було проведено Свято Миру, яке підготувала та провела вчитель 3 класу Гончар Л.В. Всі дітки були вбрані в український одяг, у кожного учня в руках були прапорці та голуби, на яких вони записали свої побажання  і в кінці свята подарувала своїм батькам та вчителям, які були присутні на цьому заході. Діти декламували вірші про мир, про Україну, співали пісні.  На дошці та на різнокольорових кульках були записані вислови про мир. Хвилиною мовчання вшанували  пам’ять людей, які  віддали своє життя в ім’я світлого майбутнього.

  

 

Переглядів: 545 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка