П`ятниця, 19.04.2024, 05:16
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 11 » Вшанували пам'ять Тараса Шевченка у Великокомарівській ЗОШ І – ІІІ ст.
09:29
Вшанували пам'ять Тараса Шевченка у Великокомарівській ЗОШ І – ІІІ ст.

9 – 10 березня 2016 року у Великокомарівській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулися дні вшанування славетного сина українського народу Т. Г. Шевченка.      

Бібліотекар школи репрезентувала увазі школярів книжкову виставку, присвячену  202-річчю від дня народження  та 155 – річчю від дня смерті Т.Шевченка, де Т. М. Кур’янова  ознайомила читачів з новинками книг, а також провела екскурсію до куточка під назвою «І мене в сім'ї великій, в сім'ї вольній, новій не забудьте пом'янути незлим тихим словом.»

  

Протягом Шевченківських днів учителями-словесниками на уроках української літератури були проведені бібліографічні хвилинки, присвячені вшануванню життя та творчості Т.Г.Шевченка.

А 10 березня Лиса О. П. та Павловська А. М. разом з ученицею 11 класу Лисою Дарією, учнями 5 класу, 7 та 8 класів організували і провели шевченківське свято «Ми Шевченка славить будем і ніколи не забудем!», що сприяло кращому засвоєнню матеріалу учнями, вихованню поваги до творчості Кобзаря, залучення дітей до глибин шевченківської мудрості, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства серед учнів.  

Переглядів: 432 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка