Четвер, 25.04.2024, 05:44
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 21 » Використання методів інтерактивного навчання на уроках предмету «Основи здоров’я».
16:55
Використання методів інтерактивного навчання на уроках предмету «Основи здоров’я».
20 лютого 2014 року, в рамках Декади педагогічної майстерності, на базі відділу освіти Великомихайлівської районної державної адміністрації відбулося засідання методичного об’єднання вчителів основ здоров’я.
Розвиток системи освіти в значній мірі залежить від майстерності педагогів в цілому і від людських якостей кожного з них. Оскільки центральною у змісті сучасної  освіти є створення сприятливих умов для його становлення та розвитку на кожному етапі, то якість і міра цього розвитку виступають як показник роботи вчителів.
Урок — це логічно закінчений, цілісний, обмежений певними рамками відрізок навчально-виховного процесу. Водночас — це дзеркало загальної педагогічної культури викладача, мірило його інтелектуального скарбу, показник його кругозору, ерудиції. Любов учня потрібно завоювати. Для цього необхідно на уроках використовувати хоч якусь «родзинку», якийсь «поштовх» для серця дитини. І однією із цих «родзинок» є інтерактивне навчання, використання якого допомагає на уроках основ здоров’я створювати комфортні умови, за яких учень відчуває свою успішність та інтелектуальну спроможність. Саме урок-тренінг, проведений Кукурудзою О.А., вчителькою Чапаєвської ЗОШ І-ІІ ст. та урок-ділова гра, який  провела вчителька Новоселівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок" Матієва Н.В., були підпорядковані цій проблемі.



Переглядів: 534 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка