Четвер, 28.03.2024, 14:02
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Відзначення Дня Збройних Сил України у Слов’яносербському НВК
10:21
Відзначення Дня Збройних Сил України у Слов’яносербському НВК

6 грудня в Слов’яносербському НВК було проведено урочистий захід до Дня Збройних Сил України.

 Головна мета цього свята:  сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді; спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу; пробуджувати національну самосвідомість; розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність; виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння.

  

Свято до Дня Збройних Сил України організували та провели учні, вчителі та педагог- організатор НВК. В рамках свята була проведена  конкурсна програма для хлопчиків НВК «Солдатські будні ». На свято були запрошені почесні гості: сільський голова Батурін І.М. та випускник Слов’яносербського НВК, а нині боєць зони АТО Новак Павло Володимирович, який на даний час перебуває у відпустці, а також батьки учнів.

  

Захід проходив у спортивному залі школи .  Свято розпочалося запальним українським танком у виконанні  вихованців дитячого садка НВК. З вітальним словом  та найкращими побажаннями до присутніх звернувся сільський голова Батурін Іван Максимович. Спортивну підготовку, фізичні здібності, кмітливість і спритність показали хлопчики 5-11 класів в  конкурсній програмі «Солдатські будні».  В змаганнях прийняли участь збірні дві команди учнів НВК «БЕМС» та «БОРЦІ». Для команд були підготовлені та проведені наступні конкурси:

-         привітання;

-         «секретний лист»;

-         «бій подушками»;

-         «чиста палуба»;

-         «смуга перешкод» та інші.

 

Під час свята з  художніми номерами виступали молодші школярі, дитячий садочок та дівчатка НВК.

Завершилося свято нагородженням команд . Підсумки підбила Будковська В.А. директор НВК. Вона привітала всіх присутніх, а особливо хлопчиків, які в майбутньому теж стануть до лав української армії та будуть вірними захисниками нашої Батьківщини. Директор школи відзначила випускників нашої школи, які сьогодні перебувають в рядах української армії  та висловила подяку Новаку Павлу, який був присутній на святі.  Павло  декілька слів  розповів про службу в  армії та відповідав із задоволенням  на запитання учнів.

По веселим обличчям дітей було видно, що їм дуже сподобалось  свято та вони отримали масу задоволень.

  

З нагоди Дня Збройних Сил України в НВК був оформлений інформаційний стенд. На ньому виставлені світлини випускників школи, які на даний час проходять службу в рядах української армії та багато цікавої інформації про Збройні Сили України.

Переглядів: 446 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка