Субота, 20.04.2024, 11:33
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Відкриття новобудови Новопетрівської школи
16:08
Відкриття новобудови Новопетрівської школи

 У кожної долі свої береги. Наші береги омивають ази мови, математики, культури і вихованості, бо така вчительська доля. Кораблем біля цих берегів є школа. Осінній ранок   повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника,  вулиці села Новопетрівка розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. І все тому,  що сьогодні, 24 жовтня 2012 року, новозбудована школа радо відчинила двері  для учнів, батьків та гостей. 


На святі разом із учнями, педагогами, ветеранами педагогічної праці, батьками, спонсорами, керівниками підприємств, установ, організацій району були присутні начальник Одеського обласного управління освіти і науки Лазарєва Тетяна Олександрівна, депутат обласної ради Пресман Олександр Семенович, голова Великомихайлівської райдержадміністрації Михайло Сергійович Вишняков, голова районної ради Віталій Іванович Гірін, заступник голови районної державної адміністрації Стебловський Ігор Іванович, начальник відділу освіти Великомихайлівської райдержадміністрації Толмачевська Тетяна Семенівна, голова Новопетрівської сільської ради Зарічук В.А.


Відкриття школи стало подією у житті  Великомихайлівщини і Новопетрівської громади зокрема, на яку вони чекали протягом останніх 23 років. Про це говорив у своєму виступі голова районної ради Віталій Іванович Гірін. Будівництво споруди на 366 учнівських місць було розпочато ще у 1989 році. На жаль, через відсутність коштів будівельні роботи неодноразово припинялись.

«Сьогодні свято для нас усіх: дітей, які мають можливість навчатися у затишних класах, педагогів, які будуть менше турбуватися про матеріальне забезпечення, а більше про розвиток духовного, будівельників, які своїми вмілими руками спорудили храм освіти й виховання свідомих українців», – наголосила в своєму виступі Т.О.Лазарєва .



Народна мудрість каже: "Світ відкривається тому, хто знає куди йде". Ці слова стосуються О.С.Пресмана - людини, інтелект і компетентність якої набуті життям.

«Декілька років тому ми ще й не могли сподіватися, що врешті-решт зможемо добудувати школу, а сьогодні вже маємо навчальний заклад новітнього рівня. І все це завдяки ініціативі голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарду Леонідовичу Матвійчуку в рамках проекту «Народний бюджет», -  підкреслив Олександр Семенович . А яке ж свято без подарунків? Ключі від нового шкільного автобуса вручено О.С.Пресманом директору школи Лаптієнко К.М.  Голова Новопетрівської сільської ради Зарічук В.А. подарував телевізор.

Директор школи, депутат обласної ради, Заслужений вчитель України Лаптієнко К.М., отримавши від будівельників символічний ключ від школи, щиро подякувала всім, хто приймав активну участь у будівництві давноочікуваної школи.

У своєму виступі Катерина Максимівна наголосила: «Сьогодні ми у стінах нової школи. З новими мріями і планами. Сподіваюсь, що з-під  крил нової школи вилетять у широкий світ майбутні вчителі, лікарі, професори і хороші люди».

Ось і наступив урочистий момент заради якого всі зібралися на шкільному подвір’ї  . З почуттям великої шани і вдячності за турботу про наших дітей, перерізати символічну стрічку  запросили начальника обласного управління освіти і науки Лазарєву Т.О. і депутата обласної ради, кандидата до Верховної ради України Пресмана О.С. та голову Великомихайлівської райдержадміністрації Вишнякова М.С. 


Першими переступили поріг школи наймолодші школярі – першокласники. Тож в добру путь, дорогі діти!







Переглядів: 883 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Валентин  
Молодцы!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка