П`ятниця, 29.03.2024, 01:52
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Відкритий турнір юних біологів
20:10
Відкритий турнір юних біологів

    17 грудня 2015 року в районі проводився відкритий конкурс юних біологів. В конкурсі взяли участь чотири команди: «Nota bene» (Великомихайлівський НВК), «Дарвіністи» (Великоплосківський НВК), «Біо плюс» (Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та «Імпульс»  (Новоборисівська ЗОШ І- ІІІ ступенів).

      

 Метою конкурсу було виявлення і розвиток учнів, які володіють потенціалом творчого мислення. У сучасному світі кожна людина отримує багатосторонню інформацію з різних джерел - телебачення, Інтернету, літератури і дуже важливо навчитися узагальнювати, аналізувати, робити правильні висновки. Для підготовки до гри учасники повинні були опрацювати великий обсяг наукової, пізнавальної літератури, тому що завдання виходили далеко за рамки шкільної програми з біології. В ході гри всі учасники показали високий рівень ерудиції, вміння формулювати і відстоювати свою точку зору. Часом члени журі дивувалися інтелектуальному рівню учасників.

     
   За результатами гри з відривом в один бал на перше місце вийшла команда Великоплосківського НВК «Дарвіністи» (керівник команди Батурін П.Г.) , друге місце посіла команда Великомихайлівського НВК «Nota bene» ( керівник Терлецька Л.О.), третє місце посіла команда Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Маспанова Л.Б.). Кращими гравцями члени журі визнали Кобилянського Миколу (Великомихайлівський НВК), Катречка Михайла (Новоборисівська ЗОШ І-ІІІ ст..), Жупанова Андрія (Великоплосківський НВК) та Короткову Тетяну (Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів). Всі команди та кращі гравці нагороджені Дипломами. Відділ освіти дякує Маспановій Л.Б., Терлецькій Л.О., Оржеховській С.В. та Батуріну П.Г. за якісну підготовку команд до участі в біотурнірі.

   Учасники гри та їх керівники отримали від спонсора турніру Завади Ігоря Зінов’євича солодкі подарунки.

  

 

Переглядів: 512 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка