Четвер, 25.04.2024, 02:16
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 8 » Великомихайлівщина віншує обдарованих дітей
17:52
Великомихайлівщина віншує обдарованих дітей

   «Овація-2012». Таку назву мало цьогорічне традиційне відзначення обдарованої молоді району. Рівняймося на «Євро-2012»! На європейський манер і прикрашена сцена, і виступи юних талантів, і чарівна ведуча – К.М.Лаптієнко.

 Феєрично, яскраво, захоплююче і водночас по-батьківськи тепло, з душею вітали гордість шкільної родини на сцені районного будинку культури.


  Іменної стипендії голови районної державної адміністрації М.С.Вишнякова (до речі, саме Михайло Сергійович є ініціатором щорічної відзнаки) за високі досягнення удостоїлись Анастасія Борщавецька (учениця 10 класу Новоселівського НВК, вчитель І.В.Калафицька) – участь і перемоги в олімпіадах, інтелектуальних змаганнях, призер конкурсу до 80-річчя Одеської області; Ростислав Лисюк (учень 4 класу Великомихайлівського НВК, вчитель Р.Ю.Балакан) – другий рік поспіль перше місце в обласному турі, а також І місце у Всеукраїнському турі конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика; Інна Чумаченко (учениця 8 класу новопетрівської ЗОШ, вчитель Л.В.Чумаченко) – перше місце в обласному турі знавців української мови ім. Петра Яцика. Щиро і тепло вітав зі сцени голова РДА переможців, бажав їм натхненно і наполегливо вчитися і досягати мети. Грамоти і одноразову грошову винагороду голова РДА також вручив учням Ю.Баблюку, В.Красиленку, О.Березовському, Р.Малерику, Н.Казиміровій, О.Шумило, М.Трофімовій, І.Моторнюк, І.Єгорову. Грамоти отримали і вчителі разом з подарунками від депутата обласної ради О.С.Пресмана, а батьки – Подяки.

 Обдаровану молодь по-материнськи лагідно віншувала і берегиня освітянської ниви району Т.С.Толмачевська. «Ми вами пишаємося, ви – наша гордість і надія»,- лейтмотивом звучало у її виступі.


  Спортивну еліту загальноосвітніх навчальних закладів у номінації «Баскетбол» вітав і нагороджував голова районної ради В.І.Гірін. Віталій Іванович з притаманною йому серйозністю відзначив, що талант, а вірніше його задатки – це лише 5% успіху, решта – 95% - важка, щоденна праця, без канікул, свят і вихідних.

 Заступник голови РДА І.І.Стебловський, який нагороджував наступну номінацію «Легкоатлетичний крос», не погодився з позицією Віталія Івановича. Він, як колишній освітянин, переконаний, що відпочивати школярам обов’язково треба, тим паче при такій завантаженості. Хоча й не сумнівається, що талантам треба допомагати, а нездари проб’ються самі.

 Багата спортивними талантами Великомихайлівщина. У цьому переконався головний лікар ЦРЛ І.В.Антощук, який вітав  чемпіонів з греко - римської боротьби, настільного тенісу, шашок-шахів. Найбільше спортсменів виховала Великокомарівська школа! Гарно працює з учнями вчитель фіз.виховання Н.І.Колораєва.

 Найщемливішим моментом свята стало відзначення «суперзірок» шкільного олімпу – учнів 11 класу. Молоду еліту тепло поздоровив депутат обласної ради О.С.Пресман, який зазначив, що завтра цим дітям творити наше майбутнє. Стояли на сцені горді пташенята готові випурхнути з батьківського гнізда. Їм – найбурхливіші овації, їм – найтепліші напутні слова. Батькам – велика подяка за гарне виховання дітей, вчителям – честь і хвала!


 Щиро дякувала Тетяна Семенівна за матеріальну допомогу у проведенні заходу голові РДА М.С.Вишнякову і депутату обласної ради О.С.Пресману.

 Близько 70 дітей нагородили того дня, десятки кращих педагогів району! Сценарист свята - директор Новопетрівської ЗОШ К.М.Лаптаєнко. Справжнім подарунком для всіх глядачів став виступ переможців «Прес-фактора» Маринки Кир’якової (с.Першотравневе) і Олександра Колоколова (м.Роздільна), які вже з наступного навчального року (за повної фінансової підтримки О.Пресмана) здобуватимуть освіту в одному з Київських університетів. Музичний супровід забезпечив муз.керівник Я.В.Герцов та юні таланти Новопетрівської ЗОШ, які чарували італійським, англійським співом. Як справжні європейці!


  Тож прийміть від нас щирі привітання, наша гордість, наша надія! Випускникам – вдало скласти ЗНО і вступити до омріяних навчальних закладів, учням – нових успіхів у наступному навчальному році, вчителям – поваги і вдячності від вихованців! Ми вами пишаємося! Так тримати!   Автор - кореспондент районної газети "Єдність" Н.Лисюк 

Переглядів: 522 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка