Субота, 20.04.2024, 04:40
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 31 » Семінар вчителів англійської мови
09:08
Семінар вчителів англійської мови

24 березня 2016 року на базі Новоборисівської ЗОШ 1-111 ст.відбувся  семінар вчителів англійської мови Великомихайлівського району на тему:  «Використання освітніх інноваційних технологій у процесі вивчення іноземної мови як ефективний засіб розвитку комунікативної діяльності учнів».    Роботу семінару розпочала методист РМК СахноГ.І., яка ознайомила з планом роботи. Галина Іванівна обговорила з учасниками семінару питання щодо використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови, відзначила головну  роль сучасного вчителя на уроці та  співпрацю з учнями.

  

         Учасники семінару відвідали   відкритий урок англійської мови в 4-А класі « Подорож Лондоном», який провела вчитель Гонтар Надія Сергіївна. Ще молодий ,але перспективний вчитель  впевнено провела уявну екскурсію Лондоном. Діти показали свої навички спілкування та читання англійською. Із задоволенням вони виконувалипід час фізкультхвилинки відому пісню «Бітлз».         

                         

        Поділилася своїм досвідом роботи  з проблеми « Використання методики  інноваційних технологій на уроках іноземної мови. Веб-квест як різновид проектних технологій»  учитель іноземної мови Новоселівського НВК ,учасник обласного конкурсу «Учитель року – 2016» Вітковська Любов Василівна.  Вона провела майстер-клас «Робота в групах».Учасники семінару працювали в групах.

           Далі Сахно Галина Іванівна  проінформувала колег щодо підготовки до державної підсумкової атестації у 9-х та 11-х класах в цьому році, про вимоги Міністерства освіти до викладання іноземної мови у навчальних закладах та про виконання заходів в рамках проведення Року англійської мови в Україні.     

    

       Ділову атмосферу  семінару доповнила  позитивними емоціями  психолог Новоборисівської ЗОШ Чабан Любомира Миронівна. Проведення тренінгу з учителями допомогли  краще пізнати один  одного й  продовжити роботу плідно та згуртовано.

       На завершення всі учасники відвідали шкільний захід «Європа- наш спільний дім», який підготували  вчителі англійської мови Катречко О.В.і Гонтар Н.С., вчитель географії Царенко О.В, вчитель музики Левченко В.О. та організатор з виховної роботи Чернега А.А.разом з учнями школи.

Свято залишило приємне враження  та масу позитивних емоцій.

 

  

Переглядів: 451 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка