Субота, 20.04.2024, 12:58
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Учні Кіровської ЗОШ І-ІІ ступенів отримали прапор від бійців 28 механізованої бригади
14:21
Учні Кіровської ЗОШ І-ІІ ступенів отримали прапор від бійців 28 механізованої бригади

Настали важкі часи для нашої держави.  Десятки тисяч патріотів нашої неньки - України знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої країни.

 І от солдати 28 механізованої бригади передали прапор з їхніми підписами, який , як естафета, переходить від школи до школи.  Цього тижня школярі Кіровської ЗОШ І-ІІ ступенів отримали цю святиню як символ мужності та незламності українського народу.

Протягом тижня у школі була проведена загальношкільна лінійка, на якій педагог-організатор Хоменко А.В. розповіла учням про прапор та  історію виникнення 28 механізованої бригади та участь українських патріотів  у боях на сході України.  Хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв, які загинули в АТО.

     

Вже протягом декількох  місяців  в Україні триває акція «Напиши листа українському солдату!». Учні  Кіровської школи  долучились до цієї акції. Діти писали листи, щоб підбадьорити наших воїнів, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході. Вони, не шкодуючи ні сил, ні часу, взялися за патріотичну справу.
Учні від душі бажали сил і перемоги, здоров`я,  терпіння, а більшість школярів у своїх листах закликали бійців живими повертатися додому. Всі  листи зворушливі, пройняті любов’ю й турботою, гордістю та  вдячністю за подвиги українських солдатів. Тож нехай побажання, написані від щирих дитячих сердець, справдяться. Хай сини повернуться на батьківський поріг, чоловіки й батьки до теплого сімейного вогнища, а весь український народ заживе в мирі і спокої.

Щоб підняти бойовий дух військовим, учні малювали малюнки нашим захисникам, у своїх роботах намагалися відтворити квітучу й прекрасну нашу Україну. Дитячі малюнки оформлені в національних кольорах. Ніхто не малював війну, оскільки діти хочуть МИРУ! Тож нехай ці сонячні малюнки стануть надійними оберегами для всіх тих, хто захищає нашу країну у такий нелегкий для України час.                                                                                              

Переглядів: 460 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка