П`ятниця, 19.04.2024, 15:20
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 31 » У новий навчальний рік з новим натхненням.
14:35
У новий навчальний рік з новим натхненням.

27 серпня освітяни Великомихайлівського району зібрались на традиційне свято, де підводяться підсумки навчального року, обговорюються проблеми, які стоять перед галуззю. Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти району на тему: «Про стан готовності до нового навчального року, впровадження нових Державних стандартів початкової, базової та повної загальної освіти та завдання на 2013-2014 навчальний рік» відбулася у актовій залі Великомихайлівського НВК під головуванням начальника відділу освіти Толмачевської Тетяни Семенівни.


 У роботі конференції взяло участь 170 учасників – делегації з усіх навчальних закладів району, члени колегії відділу освіти, ветерани педагогічної праці та молоді спеціалісти.


Із вступним словом до учасників та гостей конференції звернулась Толмачевська Т.С. - начальник відділу освіти Великомихайлівської райдержадміністрації, яка привітала всю педагогічну громадськість району з початком нового 2013-2014 навчального року, побажала усім учасникам навчально-виховного процесу здоров’я, благополуччя, миру, процвітання і вагомих трудових ужинків на педагогічній ниві.

У своїй доповіді начальник відділу освіти Толмачевська Тетяна Семенівна проінформувала учасників конференції про стан готовності до нового навчального року, впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти та окреслила завдання освітян району на 2013-2014 навчальний рік.


В обговоренні доповіді взяли участь: Ткаченко В.Х.– директор Цибулівської ЗОШ І-ІІст., Березовська Л.Л. – заступник директора Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст., Жук Т.О. – вихователь Новоборисівського ДНЗ, Зачко І.В. – вчитель початкових класів Полезненської ЗОШ І-ІІІ ст..Стебловський І.І.– заступник голови районної держадміністрації .
За сумлінну працю на освітянській ниві, належний рівень підготовки до 2013-2014 навчального року та з нагоди Дня знань кращі педагогічні колективи були відзначені Грамотами та Подяками відділу освіти Великомихайлівської райдержадміністрації.
Переглядів: 546 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка