Четвер, 18.04.2024, 08:20
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 14 » «Свято Дружби»
08:47
«Свято Дружби»

В кожній країні Валентинів день святкують усі - і дорослі, і діти.

Це свято веселе і радісне. В цей день прийнято вітати всіх людей, яких ти любиш: батьків, дідусів та бабусь, братів і сестер і , звичайно друзів а також дарувати один одному подарунки та листівки-валентинки.

   

Ніколи сумувати і вихованцям Великомихайлівського Будинку дитячої та юнацької творчості, які святкували свято Дружби 14 лютого 2017року.

На святі мова йшла про дружні та теплі стосунки , бо тепле слово завжди краще, ніж жорстоке слово; лагідний погляд — завжди кращий від злого погляду; добрі стосунки між однокласниками — завжди кращі, ніж погані; щира дружба — завжди краща, ніж злоба і недовіра.

Щоб більше дізнатися про Святого Валентина слухали легенду « Хто такий Святий Валентин?», читали вірші про дружбу, грали в ігри: «Знайдіть свою пару», .«Подаруй букет коханій», "Справжній козак“, "Комплементи", «Музичне сердечко» ,танцювали , вітали іменинників які народилися в День Валентина

Не обійшлося в цей день і без нагородження за конкурс «Найкраща валентинка » де вихованці БДЮТ взяли активну участь та показали свої уміння,талант набуті під час занять на гуртках. Переможцями стали: Величко Ганна, Бондаренко Дарія - вихованці гуртка «Різьба по дереву» (керівник: Гомонюк А.І.); Кілієнко Сергій та колективна робота вихованців гуртка «Чарівні візерунки» (керівник:Іващенко А.Л.); Кривошеєва Наталя - вихованка гуртка «Умілі ручки» (керівник: Ясінська Н.Д.); Астененко Поліна, Макеєва Євгенія - вихованці гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» (керівник: Медвідь Л.Д.); Черман Дмитро, Усачова Дарія, Горлачук Сергій, Флерчук Вадим- вихованці гуртка «Виготовлення іграшок-сувенірів» (керівник: Коммунішина В.І.);

В кінці свята діти дарували один одному валентинки, адже кожен має багато гарних друзів. Учіться дружити і любити своїх друзів.

То нехай же свято Святого Валентина кожен рік приносить в наші сімї щирі і світлі почуття, доброту, розуміння, любов до рідних, близьких, друзів.

 

 

Переглядів: 393 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка