Четвер, 28.03.2024, 14:32
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 28 » Звернення освітян Одещини до педагогів та батьківської громади України
13:49
Звернення освітян Одещини до педагогів та батьківської громади України
Шановні співвітчизники!

Ми, освітяни, люди мирної професії, ті, хто несе велику апостольську місію і вчить українську націю, вкрай стурбовані перебігом ситуації, яка склалася в Україні. Сьогодні ми не маємо права залишатися осторонь цих подій і робити вигляд байдужих. Одещина завжди була, є та має бути краєм спокою та рівноваги, зваженості рішень, краєм доброти та справедливого ставлення до людей.

Ми поважаємо конституційне право кожного на вільне волевиявлення та мирні зібрання. Але коли наших дітей відривають від навчання, втягують в протиправні дії, закликають до екстремізму, ми не можемо мовчати.

Педагоги Одещини прагнуть бути взірцем для нинішнього та майбутнього поколінь, тому несуть відповідальність за дії своїх вихованців. Найвища мета вчителя - врятувати мрію дитини. Тож рятуймо мрії наших вихованців на щасливе майбуття.

Закликаємо всіх педагогів України, всю українську громаду об’єднатись в єдиному бажанні захистити інтереси майбутнього покоління та зберегти соборність нашої держави.

Нехай гаслом життя кожного свідомого українця стануть пророчі слова Великого Кобзаря: «Обніміться, брати мої, молю вас, благаю!»

Єднаймося в ім’я майбутнього наших дітей та онуків!

Педагоги Одещини
Переглядів: 681 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка