Четвер, 28.03.2024, 19:56
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Серпень » 31 » Серпнева конференція педагогічних працівників
10:22
Серпнева конференція педагогічних працівників

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. 29 серпня освітяни Великомихайлівщини і запрошені гості (голова районної ради Гірін В.І., депутат обласної ради Пресман О.С., заступник голови рда Стебловський І.І., заступник директора ООІУВ Задорожня Л.К., голова районної профспілки Максимович В.П.) зібралися на традиційне свято - серпневу конференцію педагогічних працівників району, де підводяться підсумки навчального року, обговорюються проблеми, які стоять перед галуззю. 


 Стало доброю традицією приймати в багаточисельну педагогічну родину  поповнення - молодих спеціалістів, яких, разом зі своїми учнями, привітала вчителька початкових класів Крамаренко Н.А. Юні колеги отримали подарунки і найкращі  побажання від О.С.Пресмана та Максимович В.П.

Освітян району привітали Гірін В.І., Стебловський І.І., Задорожна Л.К., які  висловили глибоку подяку педагогам району за їх самовіддану працю та побажали в новому році виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для себе й майбутніх поколінь. Про «Нові стандарти - якісні зміни, нова школа» йшлося на зібранні. З доповіддю по даному питанні виступила начальник відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Семенівна Толмачевська, яка детально проаналізувала роботу навчальних закладів району за минулий навчальний рік та окреслила основні завдання у новому навчальному році.

  Кращим педагогам Великомихайлівщини були вручені відзнаки.
Переглядів: 659 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка