Четвер, 25.04.2024, 15:14
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 1 » Семінар вчителів основ здоров’я.
12:28
Семінар вчителів основ здоров’я.

    26 січня 2017 року у актовій залі відділу освіти Великомихайлівської районної державної адміністрації відбувся семінар для вчителів основ здоров’я.  Тема семінару « Здоров’я - цінність нашого життя».

     Методист  РМК Смольська К.М. ознайомила присутніх з планом роботи, також наголосила, що для всіх важливим є те, щоб ми отримували задоволення від власної професії, були майстрами своєї справи. Бути майстром – жити в гармонії із собою та світом.

    Вчителька Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Знакован І.І. поділилась досвідом роботи з питання формування здорового способу життя на уроках основ здоров’я.

   Здоров’я – спосіб життя людини. Це той стиль, що людина вибирає для себе, і саме він визначає, досягне людина благополуччя чи ні. Добре здоров’я містить всі цілі життя людини,її інтереси, звички. Людина в житті може йти двома шляхами: один веде її до здоров’я, інший від здоров’я.

      Саме тому під час роботи семінару учасники знайомились ближче з такими поняттями, як професійне здоров’я педагога та емоційне вигорання. Шлях до майстерності – це ніби підйом нагору з повними відрами води. Як зберегти відра повними, піднімаючись нагору? Як зберегти радість життя, оптимізм, яскравість почуттів, багатство емоцій, виконуючи велику місію Педагога, Педагога – Майстра. На ці питання відповіді знаходили педагоги виконуючи інтерактивну вправу «Малюнок характеру», складаючи балансну модель життя, приймаючи участь у грі «Як розпорядитися своїм життям», складаючи модель здорового педагога.

             

    На закінчення учасники семінару отримали рекомендації , що допоможуть їм бути професійно здоровим педагогами, та алгоритм щасливого життя.

 

Переглядів: 437 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка