Субота, 20.04.2024, 02:04
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 17 » Семінар вчителів основ здоров’я
11:21
Семінар вчителів основ здоров’я

10 червня 2015року на базі Великомихайлівського РМК відділу освіти відбувся практичний семінар для вчителів основ здоров’я на  тему  «Тренінг як форма організації навчально-виховної роботи».   Розпочала семінар  методист РМК Смольська К.М вільним мікрофоном «Я тут, тому що…» , а далі  ознайомила учасників з темою семінару та визначенням поняття  тренінгу, його змістом та структурою,  систематизувала уяву про тренінг як форму проведення нестандартних уроків.

Вчителька Великомихайлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів- гімназія» Царалунга А.М. звернула увагу присутніх на те, що дуже важливо в процесі навчання ,особливо на уроках основ здоров'я ,використовувати такі форми роботи, які б спонукали до обговорення , до дії і до навчання інших. Такою технологією на сьогоднішній день є  ООЖН – освіта на основі життєвих навичок. ЇЇ відмінність від традиційних в тому,що перевага надається інтерактивним, а не інформативним формам навчання.

        

     

      З великим задоволенням учасники семінару побували в ролі семикласників під час практичної частини семінару, коли досвідчені вчителі  провели уроки-тренінги  «Косметика»- вч.Царенко О.В.Новоборисівська ЗОШ) й «Конфлікти та їх вирішення»- вч.Матієва Н.В (Новоселівський НВК). 

На завершення  Клавдія Михайлівна провела підсумок  семінару питанням «Чи здійснилися ваші очікування?» Колеги із задоволенням поділилися своїми враженнями.

     

Переглядів: 603 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка