Четвер, 28.03.2024, 23:39
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Семінар вчителів хімії та біології.
09:56
Семінар вчителів хімії та біології.

20 жовтня 2016 року на базі Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів хімії та біології.

Значна увага на уроках приділяється  інтерактивним  методам  навчання -  це методи такої взаємодії вчителя і учня, коли учні є суб'єктом навчального процесу, а викладач виконує консультаційну, стимулюючу та наглядово-коригувальну функцію. І одним з напрямків такої  діяльності є проектна  або метод проектів. Саме тому було обрано тему семінару «Проектна діяльність на уроках природничого циклу».

На початку семінару методист РМК Смольська К.М. ознайомила присутніх з планом роботи, обговорила з учасниками семінару етапи організації проекту, роль вчителя в проектній діяльності. Присутні також дали відповідь на запитання: що дає метод проектів вчителю і  що дає метод проектів тим, що навчаються?

        

Учасники семінару відвідали урок-проект  на тему «З історії відкриття періодичної ситеми хімічних елементів»., який провела вчителька хімії Міняйлик А.Ф. та урок - захист міні проектів    на тему  «Одноклітинні організми», проведений Оржеховською С.В.            

     

На завершення семінару  присутні обмінялися думкою  щодо методики використання проектної технології на уроках та в позаурочний час,  адже  вона є ефективною інноваційною технологією, яка значно підвищує рівень комп’ютерної грамотності, внутрішню мотивацію, рівень самостійності учнів, їх толерантність, а також загальний інтелектуальний розвиток.                  

Переглядів: 428 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка