Вівторок, 16.04.2024, 18:50
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 11 » Райoнний семінар практичних психологів та соціальних педагогів
10:52
Райoнний семінар практичних психологів та соціальних педагогів

27. 02.2013року на базі Новопетрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів на тему : "Модель роботи практичного психолога по пропаганді здорового способу життя".

Основною метою семінару було:

-         формувати вміння застосовувати набуті знання в процесі роботи;

-         мобілізувати духовний і творчий потенціал;

-         виховувати толерантне ставлення до людей різних категорій;

-         стимулювати бажання дбати про своє здоров'я заради майбутнього.

Семінар підготувала психолог навчального закладу Лаврінова Вікторія Миколаївна.  Вікторія Миколаївна провела заняття з елементами тренінгу для учнів старших класів  «Мій вибір – здоровий спосіб життя» та педагогічного колективу школи "Профілактика синдрому вигорання вчителів". Психолог використала у роботі багато цікавих практичних вправ з учнями та учителями. Вікторія Миколаївна  наголосила на чинниках здоров'я, допомогла учням, за допомогою вправи, обрати для себе свої життєві цінності. У ході семінару педагоги працювали над вправою «Плакат для вчительської» , на  якому потрібно було подати інформацію про симптоми професійного вигорання і способи його запобігання та подолання.

На завершення учасникам семінару була запропонована  вправа „ П'ять добрих слів”,  де кожен учасник заняття мав обвести свою долоню на аркуші паперу і на малюнку написати своє ім'я та передати  один одному.  Кожен учасник, таким чином,  зміг написати на аркуші рису характеру власника долоні, поділитися враженнями, своїм настроєм та побажаннями, що створило відчуття згуртованості групи, відвертості.






Переглядів: 484 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка