Четвер, 25.04.2024, 16:25
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 2 » Прощальний голос дзвоника лунав…
16:10
Прощальний голос дзвоника лунав…

       

 Так уже повелося в учнівському житті, що свято Останнього дзвоника вся шкільна родина чекає з більшим нетерпінням, ніж Першовересень. І не дивно, адже дітям є чому радіти. Уроки закінчилися, попереду щаслива пора літніх канікул – найдовших і найбажаніших у світі.

   І ось світле й хвилююче свято Останнього дзвоника завітало до кожної шкільної родини Великомихайлівщини. Воно принесло разом з квітами  і веселим настроєм щирі привітання та подарунки для школярів, бо вже стало гарною традицією в нашому районі на святі Останнього дзвоника відзначати  відділом освіти та районною державною адміністрацією дітей, переможців обласних конкурсів та предметних олімпіад грамотами та одноразовою грошовою премією. Цього року їх було 20 найкращих , найталановитіших і творчих особистостей. Це учні Великомихайлівського НВК, Новопетрівської ЗОШ 1-111 ст., Новоборисівської ЗОШ 1-111 ст.,Новоселівського НВК, Гребениківської ЗОШ 1-111 ст., Великокомарівської ЗОШ 1-111 ст., Великоплосківського НВК, Полезненської ЗОШ 1-111 ст.

 Щирі слова привітання лунали  від учителів, батьків та гостей не лише школярам, а й випускникам, які виходять зі стін школи та вирушають у доросле життя.

Сумно і  тривожно на серці сьогодні цим дорослим дітям. Вони і справді стали зовсім дорослими, але для школи, для вчителів залишаться завжди дітьми, пустотливими й веселими, радісними і щасливими, неповторними й різними.
               То ж дай вам, Боже, добра і щастя на життєвому шляху, світлих і радісних доріг, незрадливої долі. Хай щастить вам усім, дорогі випускники!

 

 

Переглядів: 592 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка