П`ятниця, 19.04.2024, 18:44
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 6 » «Проблеми екологічного виховання в теорії та практиці шкільного навчання»
12:56
«Проблеми екологічного виховання в теорії та практиці шкільного навчання»

«Проблеми екологічного виховання в теорії та практиці шкільного навчання»

     Саме над вирішенням цих проблем працювали вчителі хімії та біології під час семінару, який відбувся 29 лютого на базі Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     Директор школи Воронцова А.І. ознайомила присутніх зі школою і  з гордістю поділилася досягненнями вчителів та перемогами учнів.

      Методист РМК Смольська К.М. провела методичний практикум з проблем  семінару, під час якого присутні визначили морально-етичні складові екологічного виховання, структурні компоненти природоохоронної діяльності та шляхи формування екологічної культури в навчальному процесі. Під час практикуму активно працювали вчителі Велиокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Петкова Л.М.,  Великомихайлівського НВК Терлецька Л.О., Словяносербського  НВК Мельник І.Д., Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оржеховська С.В., Чапаєвської ЗОШ І-І ступенів Щеглова С.В.



       Вчителька Тростянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів  Знанован І.І. поділилась  досвідом своєї роботи  з екологічного виховання учнів під час уроків та в позаурочний час і запросила вчителів на відкритий урок біології в  8 клас на тему «Разнообразие  пресмыкающихся. Роль  пресмыкающихся в экосистемах и их значение для человека. Охрана пресмыкающихся »  та позакласний захід  з хімії «Екологічний суд над агентом 007».


Переглядів: 551 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка