П`ятниця, 29.03.2024, 07:18
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 2 » Природоохоронна акція «Годівничка для пташок»
14:48
Природоохоронна акція «Годівничка для пташок»

Птахи - невід’ємна частина природи. Вони стали окрасою садів, парків,полів та лісів та мають наукове, виховне й естетичне значення. Складним періодом у житті пернатих є зима, коли  частина корму схована під снігом . Найуразливішою групою серед пернатих є дрібні садові пташки, які часто гинуть у цей час не від холоду, а від голоду. Адже кожен знає - сита пташка не замерзне навіть у найлютіший мороз. Тож ми маємо допомагати їм в цей скрутний час. 

  

      Доброю традицією у Великомихайлівському Будинку дитячої та юнацької творчості стало щорічне проведення природоохоронної  акції «Годівничка для пташок» .

    Мета даного заходу була направлена на привернення уваги гуртківців до життя зимуючих пернатих, ознайомлення із видовим різноманіттям зимуючих птахів нашої місцевості, необхідності їх підгодівлі,  здійснення практичної природоохоронної роботи, виховання у дітей поваги та бережливого ставлення до природи та бажання допомогти зимуючим птахам вижити у скрутні зимові місяці.

   

    Не став винятком і цей навчальний рік. Вихованці БДЮТ почали активно готуватися до акції.

    Завданням акції  було створення годівничок, щоб вберегти наших пернатих друзів від голодної смерті взимку. Юні захисники пташок  дуже відповідально та творчо підійшли до роботи.

    Вихованці експериментували з матеріалами, формами, розмірами, стилями.  Виготовляли годівнички з дерева, картону, пляшок. Деякі так захопилися, що змайстрували шпаківню-годівничку.  Тепер біля Будинку дитячої та юнацької творчості  буде врятовано безліч пернатих, адже територію позашкільного закладу вже прикрашають чудові годівнички, шпаківня  виготовлені юними вихованцями-захисниками природи.

    Ніхто, звичайно, не залишився без нагороди. Визначити переможця було просто неможливо, тому що всі годівнички – чудові.  Отож всі учасники одержали грамоти.

     Завдяки турботі вихованців пташиний гомін не зникне з парків та скверів нашого селища.

   Допомагайте маленьким пернатим друзям взимку! Запрошуйте цих милих і кумедних пташок до себе в гості, щоб помилуватися і досита нагодувати в цей важкий для них час! 

Переглядів: 444 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка