Середа, 24.04.2024, 02:17
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 1 » Першовересень крокує Великомихайлівщиною
19:19
Першовересень крокує Великомихайлівщиною

     

   1 вересня - День знань. У всіх школах району пролунав перший дзвоник,який розпочав новий навчальний рік. Урочисто лунав Державний Гімн України в кожному навчальному закладі. Майоріли жоржини та айстри в обіймах щасливих школярів, усміхнені першокласники переступили поріг школи.  Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Кращим з кращих були вручені грамоти, а школи отримали  подарунки від спонсорів й представників районної адміністрації, освіти та  районної ради.                      Для першокласників і старшокласників цей день є одиним  з найбільш зворушливих. За багаторічну історію відзначення свята Першого дзвоника цей день став Днем знань, початком нового та незвіданого.

      Урочисто  його відзначили в Новоборисівській ЗОШ 1-111 ст., Першотравневій ЗОШ 1-111 ст., Цебриківській ЗОШ 1-111 ст., Слов’яносерб-ському НВК, Кіровській ЗОШ 1-11 ст., Новосавицькій ЗОШ 1-11 ст та інших школах району. Учні, вчителі, батьки, представники влади та духовенства зібралися  біля стін школи, щоб разом розпочати новий навчальний рік. З привітаннями та настановами до школярів  зверталися  директори шкіл,  гості. 

      Незабутньо й зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вперше у своєму житті сіли за парти. На завершення  свята  хвилююче звучав дзвіночок у руках маленьких першокласників, який покликав школярів району  до класів на перший урок.  Хай щастить вам!

                           

Переглядів: 416 | Додав: SGalina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка