Субота, 20.04.2024, 07:11
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 10 » Засідання методичного об’єднання вчителів основ здоров’я
10:42
Засідання методичного об’єднання вчителів основ здоров’я

Викладання предмета «Основи здоров’я» за новим

Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти.

Восьмого вересня на базі Великомихайлівського РМК відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів «основ здоров’я», під час якого учасники розглянули питання щодо викладання предмета «Основи здоров’я» в 2014/2015 н.р., ознайомилися  з педагогічними особливостями навчання учнів шостих класів, методичними рекомендаціями, зробили порівняльний аналіз програм для шостого класу .

    Скориставшись « вільним мікрофоном», кожен з присутніх вчителів повідомив  своє бачення  діяльності в умовах змін освітньої парадигми.

На завершення методистом РМК Смольською К.М. була  проведена вправа «Як розпорядитися своїм життям», метою якої є - навчити учасників визначати власні духовні цінності та їх вплив на  життя. Адже духовні цінності впливають на те, як ми витрачаємо власний час та ресурси. Саме тому під час обговорення результатів проведеної вправи,  особлива увага учасників була звернена на те,що правила гри можна змінити, але життя – ні. То й не можна повторити вже зроблений вибір чи скасувати прийняте в минулому рішення, не можна охопити абсолютно все чи скористатися кожною можливістю, не можна передбачити, які можливості залишаться відкритими для тебе через тиждень або рік, бо  завжди бракуватиме часу, варіантів вибору, грошей, можливостей і ти  платитимеш за кожен свій вибір у житті , а ця плата  часто буде перевищувати наші сподівання.

Переглядів: 565 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка