П`ятниця, 29.03.2024, 13:50
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 20 » Оздоровча кампанія - 2013
09:42
Оздоровча кампанія - 2013

 На виконання Програми оздоровлення і відпочинку  дітей та підлітків у Великомихайлівському районі, яка діє до 2013 року (включно) робота по підготовці до оздоровчої кампанії розпочалася в лютому 2013 року .  В квітні по відділу освіти виданий наказ №104 від 22 квітня 2013 року „Про організацію відпочинку та літнього оздоровлення у 2013 році”.  

Педагогічні колективи району намагаються допомогти дітям у цей нелегкий час зняти напругу після навчального року і щонайголовніше – дати їм можливість організованого відпочинку і відновлення сил за рахунок  посиленого харчування.

На постійному контролі  покращення здоров’я дітей і в першу чергу найбільш незахищених категорій: дітей-сиріт, дітей, які знаходяться під опікою, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Щорічно педколективи району намагаються охопити оздоровленням та відпочинком все більше дітей. В основному, оздоровленню підлягають учні 1-8 та 10 класів, а в малокомплектних школах відпочинком охоплені навіть учні 9-х  класів.

 27 травня  2013 року на базі шкіл району  були відкриті  27 пришкільних таборів  з денним перебуванням  та 2 табори праці та відпочинку .  В цьому році в таборах з денним перебуванням відпочивали 2744  дітей 1-8, та 10 класів.

Кожного року ми акцентуємо свою увагу на покращенні харчування та  матеріальної бази. Але відпочинок – це не тільки добре нагодувати дітей, перш за все – це духовно оздоровити маленьку людину. Тому левова частка роботи припадає на планування виховної роботи  з дітьми під час оздоровлення.  При плануванні виховних заходів акцент робиться на роботі різноманітних шкільних гуртків, пізнавальних, інтелектуальних іграх, вихованні патріотизму на прикладах життя людей нашого району. Протягом літнього оздоровчого періоду належна увага приділяється профілактиці негативних явищ в дитячому середовищі , розвитку творчого та інтелектуального потенціалу молодіжного покоління, загартування фізичного здоров’я. 

В червні,  за допомогою батьків , учні Великомихайлівської ЗОШ №2 побували в Карпатах. В липні-серпні плануються екскурсії до м.Одеса , в Крим, до Києва та Миколаєва.

 

 


Переглядів: 520 | Додав: cimbal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка