Четвер, 28.03.2024, 13:52
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 3 » "Не плач..."
17:06
"Не плач..."
Не плач, прошу, нічого не змінити... 
Мій час настав, покликала війна... 
Я маю рідну землю захистити, 
Вона ж у мене як і ти - ОДНА...

Ярослав Мудрий, наш славний предок, заповідав жити в мирі й злагоді заради міцності держави, спокою та щастя майбутніх поколінь. Але більшість, як і раніше, намагається утвердитися за допомогою насильства, бійок, війн. Тільки воюють не лише за свободу, а й за владу, за гроші. Стають усе жорстокішими серця, страшнішою зброя. Люди прагнуть бути володарями світу, забуваючи про любов, справедливість, добро. На жаль, це горе не оминуло й нашої країни. 
Українські воїни, які зараз перебувають на передовій, вирішили показали свій незламний дух та безмежну любов до Батьківщини. Тому вони передали всім учням навчальних закладів Великомихайлівського району держаний прапор, на якому залишили згадку про себе всі бійці 28 Механізованої бригади м. Красногорівка Донецької області. Український стяг є символом єдності та неподільності всієї нації. 25 листопада цей прапор був переданий учням Великомихайлівської ЗОШ №2. Він прикрасив коридор нашої школи. Немає жодної дитини, яка б не розглянула та не перечитала всі надписи на ньому. І кожен учень перейнявся почуттям патріотизму, осягнув героїзм захисників нашої країни та повірив у щасливе та квітуче майбуття українського народу. 
Щоб допомогти нашим героям, учні та їх батьки приєдналися до акції допомоги бійцям АТО. Ми намагаємося забезпечити їх найнеобхіднішими речами : продуктами харчування та теплим одягом. А також хочемо показати свою підтримку, віру в їхні сили та надію на мир, пишучи їм листи. Та найбільше ми переймаємося долею жителів нашого селища. Серед них О. Гринюк з двома синами, а також син працівниці нашої школи – Дмитро Ракович. 
Всі, хто небайдужий до долі синів Батьківщини може прийняти участь у волонтерській допомозі бійцям АТО. Бо, як відомо, в єдності – сила народу. 

Учнівський парламент 
Великомихайлівської ЗОШ №2
Джерело: http://vm-school-n2.at.ua/
 
Переглядів: 636 | Додав: cimbal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка