Четвер, 25.04.2024, 10:33
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 9 » Лунай, величне наше слово!
11:50
Лунай, величне наше слово!

9 листопада у День української писемності та мови у Новосавицькій ЗОШ відбулася святкова лінійка  «Лунай, величне наше слово». Діти прагнули переконати своїх ровесників, що мова — це безцінний дар, який треба шанувати, як батька й матір, родину і батьківщину. Адже для нас рідна мова — це не тільки дорога спадщина, яка об'єднує в собі народну мудрість, вироблену десятками й сотнями поколінь. Це наша гордість, бо все, що створено нею, увійшло в скарбницю загальнолюдської  культури. Учні школи декламували вірші, розповідали гуморески, співали пісень.

Бібліотекар Скавронік Л.В. організувала виставку художньої літератури «Мова кожного народу -  неповторна і своя». Завершила свято  вчителька української мови Скавронік С.В. , звертаючись до присутніх зі словами: «Маємо сміливість серцем і душею впевнено сказати, що ми – українці». Хай усіх нас єднає належність до великого народу! Плекаймо всі разом ту мову, що дісталась нам у спадок від наших пращурів!»

 Тож любімо, поважаймо та вдосконалюймо нашу мову, адже мова, як і Україна, — у нашому серці, і починається вона з кожного з нас.

         

Переглядів: 375 | Додав: SGalina | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка