П`ятниця, 29.03.2024, 16:46
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 12 » Відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги у Новосавицькій ЗОШ І-ІІ ст.
11:35
Відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги у Новосавицькій ЗОШ І-ІІ ст.

«Ніхто так не хоче миру, як солдати,

які воювали, тому що вони бачили,

яке горе приносить війна усім:

військовим, мирному населенню, усій країні»

7 травня 2015 року з нагоди відзначення Дня Перемоги та Дня пам’яті та примирення у Новосавицькій ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено урок малювання червоних маків «Маків пам’яті». У заході взяли участь учні 3 класу.  Школярі проявили творчість і оригінальність під час малювання малюнків. 

До уваги учнів були запропоновані фото та відеоматеріали, які  розповідають нам про грізні воєнні роки, про подвиг та безстрашність наших солдат та офіцерів, про героїчне минуле нашого народу.

Також відбувся майстер-клас з виготовлення червоних маків як офіційного символу пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України у боротьбі проти російської агресії, символу відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

8 травня 2015 року, з нагоди відзначення Дня Пам’яті та примирення та 70-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні під гаслом «1939-1945 рр. Пам’ятаємо. Перемагаємо», пройшла урочиста лінійка. Підготовлений учнями школи  захід приніс задоволення від наповнених патріотизмом яскравих творів.

Вчитель історії Орлов Сергій Петрович розповів про український визвольний рух часів Другої світової війни, про історичне значення Дня пам'яті та примирення, що відзначається 8 травня 2015 року. Класними керівниками було проведено тематичні виховні години.

Історичний шлях людства позначений, на жаль, війнами, конфліктами, непорозуміннями. Молоде покоління мусить усвідомити, добре засвоїти уроки історії – заради життя, заради майбутнього, заради миру і спокою. Шануємо свою історію, пам’ятаємо подвиг українського народу! Дякуємо ветеранам!

        

Переглядів: 452 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка