Субота, 20.04.2024, 08:15
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 23 » Благодійна акція «Мир у наших руках. Допоможемо землякам»
16:27
Благодійна акція «Мир у наших руках. Допоможемо землякам»

    Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь школярів Великомихайлівського району  в різноманітних  акціях і заходах, які проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії:  акції «Лист пораненому», «Підтримай наших», «Новорічні подарунки солдатам в зону  АТО», «Валентинки для героїв», безстрокова акція «Малюнки солдатам»,  також  учні та вчителі неодноразово надавали бійцям  фінансову та матеріальну допомогу.

І цього разу  учні відгукнулися допомогти тим, кому зараз зовсім не солодко, тим, хто  потребує елементарних речей: теплого одягу, продуктів харчування, ліків тощо .  19 січня 2015 року всі  загальноосвітні навчальні заклади Великомихайлівського району долучилися до акції «Мир у наших руках. Допоможемо землякам»:  на базі шкіл було організовано благодійні  ярмарки для збору коштів воїнам – землякам, які перебувають в зоні  АТО.

В цей день школярі та вчителі по-особливому поспішали до навчальних закладів, адже кожен з відповідальністю підійшов до підготовки та проведення  такого важливого заходу. Напередодні ярмарку учні з батьками та педагогами випікали різноманітні кондитерські вироби, власноруч виготовляли іграшки й сувеніри, які потім мали змогу продати всім бажаючим. Смачні млинці, пиріжки, кекси, торти та інші смаколики радували учасників та покупців. Увесь день кожен охочий міг купити та поласувати кондитерськими виробами, зробивши свій матеріальний внесок у спільну справу.

Зібрані під час акції кошти будуть  використані для придбання необхідних речей 28-й Одеській механізованій бригаді. 

Дякуємо всім, хто долучився до  акції!

  

  

Переглядів: 496 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка