П`ятниця, 19.04.2024, 18:10
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 9 » 30 листопада на базі Великомихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар вчителів біології та хімії.
16:10
30 листопада на базі Великомихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар вчителів біології та хімії.
30 листопада на базі Великомихайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся семінар вчителів біології та хімії. З планом семінару присутніх познайомила керівник РМОТ. І. Гальцова.  Вчителька Новоселівського НВК Матієва Н.В. дала характеристику основним завданням та особливостям шкільного курсу біології, що випливають з нового Державного стандарту.
       Питанню самореалізації та розвитку дитини у навчальному процесі при вивченні біології та хімії приділено увагу в  другій частині семінару за круглим столом, який підготувала та провела вчителька Великокомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Петкова Л.М..  Увага педагогів була акцентована на завданнях  сучасної школи, яка покликана не тільки дати учневі міцні  знання, а й сформувати  особистість відповідно до вимог сьогодення.
       Велику роль у розвитку самореалізації дитини відіграє робота  з обдарованою молоддю. Досвідом  роботи  з даного питання поділилися досвідчені педагоги Гальцова Т.І. (Цебриківська ЗОШ І-ІІІ ст), Мельник І.Д. (Слов’яносербський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-дитячий садок»), Котай Г.Г. ( Гребіниківська ЗОШ І-ІІІ ст..), Матієва Н.В. (Новоселівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-дитячий садок»), Михайлищук Н.Д. (Великомихайлівська ЗОШ І-ІІІ ст.. №2).
З проблеми «Формування критичного мислення  та  створення ситуації успіху на уроках біології та хімії, їх роль у розвитку й самореалізації дитини»виступили вчителі: Терлецька Л.О. (Вели-комихайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-гімназія») та Оржехівська С.В.( Новоборисівська ЗОШ І-ІІІ ст.).


Переглядів: 483 | Додав: zarafshan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка